Datum

12 november 2022 12:30

Accommodatie

Cmp: Sportpark Heikant

Nadat we vorige week voor de eerste maal in drie seizoenen van Schilde 'S Gravenwezel hadden gewonnen gingen we deze week voor twee op een rij op Kalmhout. Wie dacht dat we verzwakt aan de aftrap kwamen kwam bedrogen uit. Met Mats en Laurens uit het U7 team van Bart aangevuld met Louis, Liam, Jurre, Jon en een zelfzekere doelman Alexander werd de toon meteen gezet. Ze trokken na het eerste kwart met 0 - 2 naar hun eerste drankpauze met dank aan Mats en Laurens die beide de doelman van Kalmthout het nakijken gaven. Het tweede kwartje ging het spel overwegend over en weer en kwam Kalmthout, duidelijk versterkt vanuit de andere ploeg, verdiend terug naar 2 - 3 maar mede dankzij het sterke keeperswerk van Alexander wisten we net voor halfweg toch nog de 2 - 4 voorsprong uit te diepen. Het derde kwart was nog steeds voor Antonia want  met 3 -6 werd de voorsprong gestadig verder uitgediept. Met wat wijzigingen in het vierde kwart (door de trainer) was het in het begin even zoeken want daar was plots heel even Kalmthout met twee afstandschoten binnen de drie minuten en zo stond het plots 5 - 6. Maar eens de organisatie terug was gevonden begon Antonia terug het scorend vermogen te verhogen met nog twee doelpunten werd er verdiend met 5 - 8 gewonnen. Zo was het weer feest voor de Antonia B boys.