Datum

3 december 2022 10:00

Accommodatie

KFC Heidebloem Pulderbos

Op bezoek naar Heidebloem Pulderbos die nog maar vier keer verloren hadden dit seizoen. Met een gemixte ploeg tussen spelertjes van de U8B en C gingen we er met volle moed tegenaan. Veel overschot hadden we niet en gelukkig wou Arthur in het doel staan. Met wisselende kansen bleef het na 15 min inderdaad 0 - 0. Nog nooit meegemaakt dit seizoen. Ondanks dat Pulderbos duidelijk met zijn krachtige spelers probeerde de opening te maken lukte "onze" Stan uiteindelijk na bijna 23 min wel om te scoren. Als klap op de vuurpijl (op slag van rust) wist Alexander er met een gelukt afstandschot 0 - 2 van te maken.  Leuk voor de ploeg met Joppe, Arthur en Jon die als leeuwkes vochten voor elke bal. Na de rust dribbelt Jon de volledige verdediging van Pulderbos en werd het 0 - 3. Door het beperkt kunnen vervangen en onze moegestreden youngsters kwam de spanning op drie minuten voor het einde van het derde kwart helemaal terug in de wedstrijd. Plots op twee minuten wezen de bordjes 2 - 3. Ondertussen had Pulderbos al tweemaal de paal getroffen. Het werd dan ook bibberen in het laatste kwartje maar de rots Alexander stond pal samen met Arthur hielden ze de deur gesloten. Integendeel weer kwam Stanneman uit een doosje op voorzet van Jon en 4 min voor het einde wezen de bordjes dan ook 2- 4. Gevleide overwinning tegen een sterke en harde tegenstander.