Ongeval - K. ANTONIA FC

Ongeval

Ongeval

WAT MOET IK DOEN BIJ EEN ONGEVAL OP EEN VOETBALVELD? (leden Kon. Antonia FC)

Zodra de eerste hulp is verleend en/of de noodsituatie voorbij is, vul je zo snel mogelijk dit aangifte van ongeval formulier in.
Na verzending komt dit formulier terecht bij de gerechtigd correspondent (GC) van jouw club.
De GC voert de bezorgde gegevens rechtstreeks in het E-Kickoff platform in en stuurt je het medisch attest dat moet worden ingevuld en ondertekend door de arts + handtekening en kleefbriefje van het ziekenfonds van de speler.
Je stuurt het naar behoren ingevuld en ondertekend medisch attest zo spoedig mogelijk terug aan de GC voor verdere afhandeling. Belangrijk: Je GC moet de aangifte binnen 21 dagen na het ongeval indienen.
Alle communicatie (ontvangstbevestiging, terugbetalingsbewijs, ...) verloopt via de GC van de club.
Kinesitherapiesessies: indien niet vermeld op het medisch attest of indien bijkomende sessies worden gevraagd: de speler of de club moet ons vóór het begin van elke nieuwe reeks een kopie van het medisch voorschrift toezenden.

EXTRA INFPRMATIE OVER EEN SPORTONGEVAL

Ook op het voetbalveld gebeuren wekelijks wel ongevallen. Om alvast administratief de mogelijke pijn wat te verzachten, kan de gerechtigd correspondent (GC) van je club ongevalsaangiftes en medische attesten vanaf nu makkelijk digitaal via E-Kickoff versturen. Let op: dit geldt enkel voor het competitief veldvoetbal. Minivoetbal en het recreatieve voetbal doen nog steeds rechtstreeks aangifte bij Arena! Lees hier verder: ONGEVALSAANGIFTES VOORTAAN DIGITAAL
Heb je vragen over verzekeringen, het opsturen van medische attesten of ongevalsaangifte? Hier vind je antwoorden op de meest gestelde vragen. FAQ - VERZEKERINGEN
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!