opmerkingen

Na twee kwartjes bij 10 - 1 stand gewisseld van ploegen

Accommodatie

K Antonia FC

Eerste weekend van september en eerste wedstrijd voor de U9A. Met bezoek uit Sint -Job (altijd een moeilijke tegenstander) werd de eerste wedstrijd toch als moeilijk aanzien. Dit was buiten onze tomeloze inzet gerekend. Antonia begon er na drie minuten aan met een mooi doelpunt na een geslaagde één twee beweging waaruit Vince mooi naast de doelman besloot. Een signaal voor de ganse ploeg die snel na 15 minuten naar 5 - 1 uitliepen. Het tweede kwartje was opnieuw voor Antonia want halfweg wezen de bordjes zelfs 10 - 1. Hoe Sint-Job zich ook verdedigde ze hadden geen greep op het bij momenten zelfs goed samenspelend zevental van Antonia.
De tweede helft (ploegen werden gewisselt van tegenstander) werd het terug een walk over van het Antonia A team. Waar naast Alexander die de deur op slot hield met de doelmannen (Lewis en Jayden) was er het grote scorend vermogen van Sepp (6 maal) en Vince (7 maal) die beide indruk maakten. Verder stonden Liam, Lewis, Jayden elk tweemaal en Louis éénmaal aan het spreekwoordelijke kanon. Mooi resultaaat voor deze eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen.