opmerkingen

Ploeg verzaakt aan leveren scheidsrechter. Is niet van toepassing volgens hen.

Accommodatie

KSK Ekeren Donk

De afreis naar het kunstgrasveldje van Ekeren Donk bleek nog maar eens een moeilijke verplaatsing. Tegen een toch wel sterke tegenstander trokken de Antoniaspelertjes meteen van start. Het stond dan ook snel  0 - 2 via tweemaal Vince. Hoe sterk we ook streden onze tegenstander was duidelijk ook sterk want na dik tien minuten wezen de bordjes 3 - 2 en was de wedstrijd gekanteld. Gelukkig stond Lars in de 15 minuut aan het kanon en werd het eerste kwartje met 3 - 3 afgesloten. Het tweede kwartje was al even spannend met wisselende kansen toch konden Xander, Lars, Illirian, Vince, Louis, Liam en Lewis gans de tijd gelijke tred houden. Het score verloop was wisselend maar het tweede kwartje werd afgesloten met 4 - 5 score. Antonia aan het feest.
Na de rust wisselde we van tegenstander en dat was blijkbaar wel de betere ploeg. Het werd snel 4 - 0 alvorens Vince de eer in het derde kwartje wist te redden 4 -1. Uiteiendelijk werd het nog 6 - 1. Met een hertekende ploeg het vierde kwart in dat nu veel gelijkopgaander was en met Liam in het doel werd het een spannend kwartjes 3 - 2  verloren maar het had ook anders kunnen zijn. De onze bewezen duidelijk dat ook voor goede ploegen een waardige tegenstander zijn. Mooi gedaan.