opmerkingen

Te warm voor de kinderen wedstrijden verkort naar 10 min

Accommodatie

Cmp: SC City Pirates Antw. A

Tweede wedstrijd kondigde zich uiteraard ook wat moeilijker aan bij en tegen de nationale buren uit Merksem. De wedstrijd begon veelbelovend met twee snelle doelpunten van Sepp. Toch kwam de fysisch sterkere ploeg (City Pirates) snel terug in de wedstrijd en na 12 minuten stonden de bordjes 3 - 2. Net op het laatse fluitsignaal wisten onze jongens via terug Sepp een verdiende 3 - 3 te versieren.  Het tweede kwartje was duidelijk de zon (lees warmte) in de ploeg geslagen. Sepp viel al snel uit en we moesten verder met vijf tegen een nu veel sterker City Pirates. De bordjes wezen dan ook na het tweede kwartje 8 - 4.
Een wijze beslissing werd genomen om na de rust de kwartjes te vervangen door 10 minuten en we wisselden dan ook van ploegen (tegenstand). Met dezelfde vijf werd dan het derde deel aangevangen en de al zo vermoeide vijf (Alexander, Jurre, Jayden, Jon en Lars) moesten doorzetten maar het was duidelijk dat de tank leeg was tegen de acht van City Pirates. 4 - 1 na het derde spel. Ondertussen was Sepp terug bereid even te proberen en kwam Jack ook in het spel. Dit veranderde de zaak erg want twee uitgeruste nieuwe spelers brachten letterlijk de swung terug in het spel. We sloten de wedstrijd dan ook succesrijk af met 3 - 5. Een deugdoende ondersteuning voor de ploeg die ondanks het warme weer toch is blijven voetballen met als toetje dat al de gegeven strafschoppen (lees 7) er allemaal werden ingetrapt en Jurre die er drie wist tegen te houden. Top gespeelt.